Poštovani roditelji, pozivamo vas na predavanje “Komunikacija s adolescentima” koje smo za vas organizirali u sklopu preventivnog programa škole (u prilogu više o predavanju).

Predavanje će se održati preko Zoom aplikacije 23. studenog 2022. s početkom u 18 sati. Predavanje je namijenjeno roditeljima učenika prvih i drugih razreda. Link za uključivanje na predavanje ćemo objaviti na web stranici par dana prije predavanja.

Zbog lakše evidencije prisutnih, molim da se na predavanje prijavite na mail pedagoginja.pomsk@gmail.com (u mailu napišite vaše ime i prezime, ime i prezime vašeg djeteta i razred). Ukoliko se niste u mogućnosti sami uključiti na predavanje, predavanje možete pratiti i iz škole za što je potrebno prijaviti se na isti mail.

Srdačan pozdrav,

Nilda Bilan

Pedagoginja

Napomena: Aplikaciju ZOOM Cloud Meetings možete u par koraka instalirati na vaš mobilni uređaj. Prije početka predavanja otvorit ćete link pomoću Zoom aplikacije, upisat ćete svoje ime i prezime i odabrati “OK”. Potrebno je još kliknuti na “I agree” za uvjete korištenja, zatim kliknuti na “Wifi or Cellular Data” i omogućiti korištenje mikrofona. Zoom aplikaciju možete otvoriti i na računalu (na internetu imate upute kako to napraviti).

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/84514150782?pwd=V2ZQaWtJZHp4MlFBZEt0ZUcySExaQT09

Meeting ID: 845 1415 0782
Passcode: 668403