Upisi u Pomorsku školu 2020. /2021.

Upisi u Pomorsku školu 2020. /2021.

Učenici i roditelji/skrbnici dokumente potrebne za upis (navedeni u točki IV. 2. natječaja), mogu dostaviti u Školu:

1.osobno

Učenik ili roditelj/skrbnik dužan je doći u Školu potvrditi upis .Upisnicu moraju potpisati i učenik i roditelj/skrbnik. U protivnom, učenik ne može biti upisan.  Prilikom dostavljanja upisnica i dodatne dokumentacije (navedene u natječaju za upis), ne zaboravite donijeti odgovarajuću liječničku svjedodžbu medicine rada (naglasiti za koji smjer zanimanja: tehničar za brodostrojarstvo, pomorski nautičar, ribarsko-nautički tehničar), potvrdu nadležnog školskog liječnika (za zanimanje tehničar za logistiku i špediciju), svjedodžba 8.razreda (original) , te kopiju uplatnice. 

Upisi traju od 27.07. do 30.07 od 8:00 do 13:00 h (prvi kat , učionica 208)

2.elektroničkim putem na mrežnu stranicu (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ), (od 27.07.do 30.07.od 8:00 do 13:00)

Prilikom dostavljanja dokumentacije (navedene u natječaju za upis) elektroničkim putem učenik ili roditelj/skrbnik može se izjasniti i o izbornim predmetima(Etika ili Vjeronauk,za sve smjerove, Pomorsko javno pravo ili Osnove komunikologije,za smjer Pomorski nautičar )

Podatci potrebni za uplatnicu i suglasnost roditelja/skrbnika se nalaze ispod.