NASTAVA NA DALJINU -NOVO

Upis u virtualne učionice - novo 

Linkovi za virtualne učionice složeni su po razredima , učenici se logiraju isključivo preko linkova koji su u tablici za svaki razred (kad klikun na link onda tek im se otvori loomen pa onda unose svoje korisničko ime i lozinku - na crni dio Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Učenici trebaju po rasporedu pratiti on line virtualne učionice tj trebaju se svaki dan logirati u učinicu za predmet koji im je po rasporedu . Učenici koji  se nisu  logirali za svaki predmet za svoj razred do 24.03. (utorak)  , smatrat će se odsutnim , a roditelj će morati opravdati njihov izostanak .

U program nastave na daljinu priključila se i RTL Hrvatska. Od ponedjeljka 23. ožujka učenici svih razreda srednje škole, uključujući i maturante, moći će pratiti nastavu na RTL 2 u vremenu od 8 do 12 sati. Raspored sati, kao i same videolekcije, bit će dostupni i online na internetskoj stranici Ministarstva i na RTLPlayu.  MATURA na RTL2 počinje s emitiranjem u subotu 28.03. na RTL2 od 9:30 do 11:30 , sadržaj programa koji će se prikazivati svake subote namijenjen je svim maturantima za polaganje državne mature 


U učionici treba gledati materijale od predmetnog profesora i držati se uputa što vam profesori napišu. Za tehničke poteškoće možete se javiti razredniku ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Poveznica za pedagoga je : Pedagog.