Upis u virtualne učionice

NASTAVA NA DALJINU

Ponedjeljak i utorak su dani kada se treba uspostaviti potpuna virtualna komunikacija s razredima odnosno s učenicima (razrednici sa svojim razredima, profesori-ce s učenicima). U ova dva dana i učenici i profesori trebaju biti administrativno uključeni u sustav. Nakon toga, od srijede 18.03.2020. pa na dalje trebala bi početi s radom virtualna nastava, odnosno nastava na daljinu.

Molim sve nastavnike da se logiraju u sustav Loomen putem linka Loomen. do ponedjeljka  (16.03.) do 20:00 h   , za testiranje svog virtualnog razreda treba vam lozinka koju možete preuzeti u kabinetu računalstva ili javiti se na  e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Učenici će linkove za virtualne učionice dobiti objavljene na web stranici škole u utorak (17.03.)
Svi učenici prije testiranja virtualne učionice trebaju se logirati na poveznicu https://provjera.skole.hr/zbog provjere točnosti podataka .

Svaka komunikacija (virtualne zbornice i virtualni razredi) mora imati back up ako dođe do tehničkih poteškoća s obzirom da je više od pola milijuna učenika i nastavnika u nastavi online. Stoga će sva komunikacija, ako dođe do pucanja sustava ići mailovima te treba otvoriti slijedeći link Carnet Webmail. sa svojim AAI korisničkim imenom i lozinkom , za čitanje e-mailova u slučaju tehničkih poteškoća  ili dostaviti razrednicima e-mail koji koristite