OBAVIJEST O PRAVU NA BESPLATNI PRIJEVOZ ZA UČENIKE IZ OBITELJI S TROJE I VIŠE DJECE

OBAVIJEST O PRAVU NA BESPLATNI PRIJEVOZ ZA UČENIKE IZ OBITELJI S TROJE I VIŠE DJECE

Obavještavaju se roditelji/ skrbnici učenika na području Grada Splita o pravu na besplatno korištenje javnog gradskog prijevoza temeljem Odluke o socijalnoj skrbi (19/2019).

Pravo na besplatan prijevoz – godišnju pokaznu kartu mogu ostvariti učenici iz obitelji s troje i više djece ako jedan roditelj/skrbnik ima prebivalište na području Grada Splita neprekinuto najmanje 3 (tri) godine do dana podnošenja zahtjeva i uz uvjet da primaju dječji doplatak. Kako bi svi učenici dobili na vrijeme godišnju pokaznu kartu, u suradnji sa školama se vrši prikupljanje zahtjeva. Roditelji koji do 05. srpnja 2019. godine u školi predaju zahtjev, moći će preuzeti godišnju pokaznu kartu krajem kolovoza na prodajnom mjestu tvrtke Promet d.o.o.

Roditelji u školi trebaju predati: - Zahtjev s dokumentacijom (preslik osobne iskaznice; rješenje iz 2019. godine o ostvarenom pravu na dječji doplatak ili Potvrdu; preslik rodnih listova) - Ispunjeni zahtjev za izdavanje pokazne karte tvrtke Promet d.o.o. - dvije fotografije